| | Μαγειρεύοντας
Όταν διαγνωστείτε για πρώτη φορά με κοιλιοκάκη ίσως αισθανθείτε ότι το μαγείρεμα και το φαγητό δεν θα είναι ποτέ πια το ίδιο.
Η Εταιρεία Νόσου Κοιλιοκάκης όμως αντιμετωπίζει τη νόσο ως μία ευκαιρία για να ανακαλύψετε νέες μαγειρικές ικανότητες και να δοκιμάσετε τις δυνατότητές σας σε νέες συνταγές. Υπάρχουν πάρα πολλά συστατικά που από τη φύση τους δεν περιλαμβάνουν γλουτένη και αρκετοί επίσης τρόποι με τους οποίους η Εταιρεία μας μπορεί να σας βοηθήσει στο νέο τρόπο μαγειρέματος.
Χρησιμοποιείστε τον εύχρηστο κατάλογο της εταιρίας μας για τον έλεγχο συστατικών πριν να αγοράσετε τρόφιμα.
Ελέγξτε τη συνταγή του μήνα – στο τμήμα αυτό μπορείτε επίσης να βρείτε όλες οι προηγούμενες συνταγές.
|