Ζώντας χωρίς γλουτένη > Οικογένεια > Στο σχολείο > Μαθήματα μαγειρικής
Ζώντας χωρίς γλουτένη
Επιλογή ασφαλών φαγητών
Η διατροφή χωρίς τη γλουτένη
Codex standard
Φάρμακα και γλουτένη
Μαγειρεύοντας
Συνταγή του μήνα
Ταξιδεύοντας
Τρώγοντας εκτός σπιτιού
Οικογένεια
Εξηγώντας τη Νόσο Κοιλιοκάκης
Μωρά και απογαλακτισμός
Στο σπίτι
Στο σχολείο
Αστείες συνταγές για τα παιδιά
Συχνές ερωτήσεις που αφορούν τα παιδιά

Μαθήματα μαγειρικής

 
Η προετοιμασία φαγητού στην τάξη δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα για ένα παιδί με κοιλιοκάκη. Αντιθέτως, μπορεί να είναι μία πολύ καλή ευκαιρία επιμόρφωσης και των υπολοίπων σχετικά με τη δίαιτα χωρίς γλουτένη.

Στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση:

Τα παιδιά μπορεί να δοκιμάσουν διαδικασίες όπως το ψήσιμο, ιδιαίτερα σε περιστάσεις όπως οι σχολικές γιορτές. Αν χρειαστεί, δώστε τους αλεύρι χωρίς γλουτένη, αλλά θυμηθείτε να τους τονίσετε πόσο σημαντικό είναι να μην το αναμείξουν με το κοινό αλεύρι.

Το πώς θα επιλέξετε να αντιμετωπίσετε το ζήτημα αυτό, εξαρτάται από εσάς και από το παιδί σας. Μιλήστε όμως με τον καθηγητή, έτσι ώστε οτιδήποτε και να επιλέξει το παιδί σας, αυτό να μην το κάνει να νιώσει άβολα ή και διαφορετικό από τους συμμαθητές του.

Sponsored by FINVENT       Developed by Awapai       Powered by FlexWeb