Ο Οργανισμός > Διεθνείς συνεργασίες
Ο Οργανισμός
Σκοπός
Αποστολή και Πρόγραμμα
Πόροι - Χρηματοδότηση
Επιστημονικοί & Ειδικοί Συνεργάτες
Διεθνείς συνεργασίες
Χρήσιμες Διασυνδέσεις
Όροι Χρήσης

Διεθνείς συνεργασίες - Ευρώπη

Η Ένωση Κοινοτήτων Ευρωπαίων με Κολιοκάκη (AOECS) αποτελεί οργανισμό «ομπρέλα» των Ευρωπαίων Συλλόγων ανθρώπων με κοιλιοκάκη.  Είναι ένας ανεξάρτητος μη-κερδοσκοπικός οργανισμός που προσπαθεί για λύσεις προβλημάτων πανευρωπαϊκής εμβέλειας, συντονίζει διεθνείς δραστηριότητες και παρακινεί τα μέλη του για ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος.
Ενθαρρύνει επίσης την ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ των μελών του, προς όφελος των Ευρωπαίων πολιτών με κοιλιοκάκη ή ερπητοειδή δερματίτιδα. Επισκεφτείτε τον ιστοχώρο του οργανισμού ΕΔΩ.

Υπάρχει επίσης και η αντίστοιχη οργάνωση των Νέων ατόμων σε Ευρωπαϊκό επίπεδο και η ιστοσελίδα τους είναι ΕΔΩ όπως και το πληροφοριακό υλικό τους, στα Αγγλικά, που μπορείτε να βρείτε τρόφιμα χωρίς γλούτενη σε διάφορες Ευρωπαϊκές πόλεις είναι ΕΔΩ.

 

Σε όλο τον κόσμο / Ταξιδεύοντας


Εδώ μπορείτε να δείτε ένα κατάλογο όλων των Διεθνών Συλλόγων Κοιλιοκάκης, που ελπίζουμε να σας βοηθήσουν στην οργάνωση των ταξιδιών σας, όπως αυτό προσφέρεται από το Ίδρυμα Κοιλιοκάκης του Ενωμένου Βασιλείου (Coeliac UK).

Επίσης μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ σύντομη περιγραφή της νόσου σε διαφορετικές γλώσσες που ελπίζουμε να σας βοηθήσουν είτε ταξιδεύοντας είτε γευματίζοντας σε ένα εστιατόριο στο εξωτερικό.

Sponsored by FINVENT       Developed by Awapai       Powered by FlexWeb