Επίσημο Μέλος της
Ευρωπαϊκής Ένωσης
Συλλόγων Κοιλιοκάκης
(AOECS)
English
Ο Οργανισμός
Σκοπός
Αποστολή και Πρόγραμμα
Πόροι - Χρηματοδότηση
Επιστημονικοί & Ειδικοί Συνεργάτες
Διεθνείς συνεργασίες
Χρήσιμες Διασυνδέσεις
Όροι Χρήσης
Κοιλιοκάκη
Γενικές πληροφορίες
Μύθοι και Αλήθειες
Ιστορία της Νόσου
Ερωτήσεις & Απαντήσεις
Ανθρώπινες Ιστορίες
Νέα
Νέα - Ανακοινώσεις
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
Δημοσιεύσεις
Γράφοντας για την Κοιλιοκάκη
Έρευνα
Ερευνητική Μελέτη Χαροκόπειου Πανεπιστημίου για Άτομα με Κοιλιοκάκη
Low-gluten wheat that could be eaten by coeliacs produced by gene editing
Micribiome in CelD patients
Serology in Coeliac Disease
Facts on Celiac Disease | University of Chicago Celiac Disease Center
Άρθρο για την Κοιλιοκάκη - New England Journal of Medicine
The Global Burden of Childhood Coeliac Disease
Coeliac Disease Diagnostic Criteria
Histology Report
Can Gluten Contribute To Irritable Bowel Syndrome?
Epidemiology of Coeliac disease in Iran
Prevalence of celiac disease in the northern part of India:
Όταν η γλουτένη δεν χωνεύεται...
Κοιλιοκάκη: Πόσο σπάνια είναι τελικά η δυσανεξία στη γλουτένη?
Morbidity & Mortality among older individuals with undiagnosed Celiac Disease
Ορολογικός έλεγχος για διάγνωση
Γιατί οι πάσχοντες είναι επιρρεπείς στην οστεοπόρωση
Από τη διάγνωση στη διατροφή: Μία μεταβολή ζωής
Η γρίπη A (H1N1)
GASTRO 2009
Κοιλιοκάκη και Βιταμίνες: Είναι χρήσιμο κάποιο συμπλήρωμα;
Το ΒΗΜΑ του ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ
ALBA Therapeutics
CD Medics: Coeliac Disease Management & Monitoring
Κοινωνική Δράση
Δραστηριοποίηση για προσφορά γευμάτων χωρίς γλουτένη από τις αεροπορικές εταιρείες
Ερωτήσεις προς το Ελληνικό Κοινοβούλιο σχετικά με τις μετεγγραφές πασχόντων απο κοιλιοκάκη φοιτητών
Αίτημα προς Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας (ΚΕ.Σ.Υ.)
Επιστολή προς Υπουργό Παιδείας, κα Άννα Διαμαντοπούλου
Δεύτερο αίτημα προς Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο και απάντηση
Αίτημα για θέσπιση Θείας Κοινωνίας Χωρίς Γλουτένη
Αίτημα για την ένταξη της Παγκόσμιας Ημέρας για τη νόσο Κοιλιοκάκη στο πρόγραμμα του Υπουργείου Υγείας
Προϊόντα και υπηρεσίες
BODY iQ Wellness Consultants
CANA A.E.
Melissa Gluten Free
Ζαχαροπλαστείο Ηρώ
Ξίδι ΤΟΠ
Ζώντας χωρίς γλουτένη
Επιλογή ασφαλών φαγητών
Διαβάζοντας τις ετικέτες
Η διατροφή χωρίς τη γλουτένη
Συχνές ερωτήσεις για τη δίαιτα
Η γλουτένη σε μη φαγώσιμα προϊόντα
Codex standard
Φάρμακα και γλουτένη
Μαγειρεύοντας
Συνταγή του μήνα
Ταξιδεύοντας
Ταξιδεύοντας στο εξωτερικό
Ασφάλεια
Τρώγοντας εκτός σπιτιού
Οικογένεια
Εξηγώντας τη Νόσο Κοιλιοκάκης
Μωρά και απογαλακτισμός
Στο σπίτι
Άλλα μέλη της οικογένειας
Πάρτυ
Στο σχολείο
Μαθήματα μαγειρικής
Γεύματα σε πακέτα
Αστείες συνταγές για τα παιδιά
Συχνές ερωτήσεις που αφορούν τα παιδιά
Δικαιώματα ασθενών
ΦΕΚ Χορηγίας Προϊόντων
Νόμος 2556 / 97 - Επεξηγηματικό Σημείωμα ΦΕΚ
Νομοθεσία Απαλλαγής Κατατάξης στις Ειδικές Δυνάμεις
Λίστα εγκεκριμένων δωρεάν προϊόντων
Έρευνα
>
Facts on Celiac Disease | University of Chicago Celiac Disease Center
Έρευνα
Ερευνητική Μελέτη Χαροκόπειου Πανεπιστημίου για Άτομα με Κοιλιοκάκη
Low-gluten wheat that could be eaten by coeliacs produced by gene editing
Micribiome in CelD patients
Serology in Coeliac Disease
Facts on Celiac Disease | University of Chicago Celiac Disease Center
Άρθρο για την Κοιλιοκάκη - New England Journal of Medicine
Celiac Disease Drugs in Development
The Global Burden of Childhood Coeliac Disease
Coeliac Disease Diagnostic Criteria
Histology Report
Can Gluten Contribute To Irritable Bowel Syndrome?
Epidemiology of Coeliac disease in Iran
Prevalence of celiac disease in the northern part of India:
Όταν η γλουτένη δεν χωνεύεται...
Κοιλιοκάκη: Πόσο σπάνια είναι τελικά η δυσανεξία στη γλουτένη?
Morbidity & Mortality among older individuals with undiagnosed Celiac Disease
Ορολογικός έλεγχος για διάγνωση
Γιατί οι πάσχοντες είναι επιρρεπείς στην οστεοπόρωση
Από τη διάγνωση στη διατροφή: Μία μεταβολή ζωής
Η γρίπη A (H1N1)
GASTRO 2009
Κοιλιοκάκη και Βιταμίνες: Είναι χρήσιμο κάποιο συμπλήρωμα;
Το ΒΗΜΑ του ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ
ALBA Therapeutics
CD Medics: Coeliac Disease Management & Monitoring
Natural History of Potential Celiac Disease in Children
Part of celiac population still at risk despite current gluten thresholds - Trends in Food Science & Technology
Facts on Celiac Disease | University of Chicago Celiac Disease Center
Sponsored by FINVENT
Developed by Awapai
Powered by FlexWeb