Νέα > Νέα - Ανακοινώσεις > 2011 > Στοχεύοντας στη δραστηριοποίηση όλων
Αγαπητά μέλη και συνεργάτες,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε τη νέα ενότητα «Κοινωνική Δράση» της ηλεκτρονικής μας ιστοσελίδας.

Η ενότητα αυτή περιλαμβάνει μια δέσμη ενεργειών που έχει αναπτύξει η Ε.ΝΟ.Κ με κύριο στόχο την κινητοποίηση και ευαισθητοποίηση θεσμικών φορέων εθνικής εμβέλειας σχετικά με τη νόσο κοιλιοκάκη και τα δικαιώματα των πασχόντων.

Η προστασία και η διεκδίκηση των δικαιωμάτων των πασχόντων αποτελεί ουσιαστικό μέλημά μας, καθώς αποτελούν βασικό παράγοντα για τη διασφάλιση του βιοτικού επιπέδου αλλά και του συνολικού γίγνεσθαι του κάθε ασθενούς. 

Στα πλαίσια αυτών των δράσεων θα ήθελα να τονίσω τη σημασία της δραστηριοποίησης και ενεργοποίησης όλων μας, ώστε να διεκδικήσουμε ουσιαστικά δικαιώματα για τη βελτίωση της καθημερινότητάς μας. Η συμβολή καθενός ξεχωριστά, η επικοινωνία με φορείς της χώρας και η απαίτηση για αλλαγές σε βασικούς τομείς της ζωής κάθε πάσχοντος είναι απαραίτητες ώστε να επιτευχθεί ο κοινός μας στόχος. Η συλλογική προσπάθεια και η αξίωση για σεβασμό των ασθενών, πρέπει να γίνει μια από τις βασικές προτεραιότητές μας, καθώς η διαχείριση της νόσου συνδέεται άμεσα με τον τρόπο ζωής και τις διατροφικές συνήθειές μας.

Είναι βαθιά αντιληπτό άλλωστε, ότι η οργάνωση και η συμμετοχή από όλους μας είναι μονόδρομος ώστε να ακουσθεί η φωνή μας στην Πολιτεία.

Επιθυμώντας την έγκυρη ενημέρωση για την Κοιλιοκάκη, εμείς θα συνεχίσουμε τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες για περαιτέρω διάδοση του μηνύματος, ευελπιστώντας στη δική σας συμμετοχή και υποστήριξη των αιτημάτων μας και κατά συνέπεια, στη βελτίωση της καθημερινότητας όλων μας.

 

Σας ευχαριστώ,

Ευθύμιος Ιωάννου

 

 


Sponsored by FINVENT       Developed by Awapai       Powered by FlexWeb