Νέα > Νέα - Ανακοινώσεις > 2010 > Ευχαριστήρια επιστολή από τον πρόεδροΑθήνα, 5 Μαρτίου 2010

Αγαπητά μέλη και συνεργάτες,

Θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω όλους εσάς που μαζικά δηλώσατε συμμετοχή στην προσπάθεια προβολής της νόσου μας, μέσω των μικρών ταινιών (βίντεο) που ετοιμάζουμε.

Εξ αιτίας του αριθμού των δηλωθέντων συμμετοχών, θα μας επιτρέψετε μια περίπου βδομάδα για να στοιχειοθετήσουμε ομάδες για βιντεοσκόπηση, μια και η αρχική βούληση μας είναι να συμπεριλάβουμε όσο γίνεται περισσότερους εθελοντές.

Σύντομα θα καλέσουμε τους συμμετέχοντες σε συνάντηση για να μιλήσουμε για τις προσωπικές τους εμπειρίες αντιμετώπισης της νόσου στην καθημερινότητα.

Προσωπικά συμφωνώ απόλυτα με την αναφορά μέλους μας και ο κύριος λόγος αυτής της προσπάθειας, όπως εύγλωττα ανέφερε μια μαθήτρια λυκείου είναι: «… Η κοιλιοκάκη είναι κομμάτι της ζωής μου πλέον, και θέλω όσο τίποτε να γίνει ευρύτερα γνωστό.  Θα ήθελα όταν σε 2 χρόνια φύγω από το σπίτι και πάω να σπουδάσω να μην νιώθω διαφορετική, να υπάρχουν περισσότερες επιλογές.  Γι' αυτό και θέλω να συμμετέχω…»

Εάν υπάρχουν και άλλοι που τελικά θέλετε να συμμετέχετε στην προσπάθεια αυτή, παρακαλώ ενημερώστε μας άμεσα για να σας συμπεριλάβουμε στις ομάδες.  Εάν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για αυτή την προσπάθεια, παρακαλώ πατήστε εδώ.  


Σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας.

Ευθύμιος Ιωάννου

Sponsored by FINVENT       Developed by Awapai       Powered by FlexWeb